duminică, 9 noiembrie 2014

Primii aleși din Sibiu care și-au anunțat plecarea. Au dat FDGR pentru PNL și l-au lăsat pe primar cu fratele

Trei consilieri locali din Avrig au părăsit FDGR și și-au manifestat intenția de a se înscrie în PNL.


Wilhelm Grama, Peter Klein și Cristi Ursoiu lasă FDGR Avrig cu un singur consilier local, fratele primarului, Leopold Klingeis. ”Primarul nu și-a ținut promisiunile față de oraș și față de noi. A fost o serie întreagă de evenimente care ne-a condus la această decizie. Vrem să facem o organizație PNL puternică, aici, în Avrig”, a declarat Wilhelm Grama. Întrebat de ce a ales totuși PNL, consilierul a explicat: ”sunt totuși de dreapta”.
Președintele PNL Sibiu, Mircea Cazan a declarat că știe de situația de la Avrig și anunță că sunt șanse mici să existe și alte schimburi între partide. ”Am auzit de cei trei consilieri, ei și-au depus hârtiile la secretarul orașului, de acolo vor pleca la prefectură. Nouă nu ne-a plecat niciun primar în această perioadă, iar numărul consilierilor locali a rămas aproximativ același”, spus liderul PNL.

Data limită până când aleșii locali puteau să-și anunțe schimbarea apartanenței politice a fost ieri, 15 octombrie. Secretarii primăriilor urmează în termen de 10 zile să trimită cererile aleșilor către prefectura județului.

Sursa: www.turnulsfatului.ro (16.10.2014)

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu