vineri, 3 octombrie 2014

Toamna a fost… Baroc la Avrig


“Palatul Brukenthal de la Avrig va fi, pentru Romania, ceea ce este Versailles pentru Franta sau Schonbrunn pentru Austria”- este convingerea primarului de la poalele Fagarasilor, Arnold Klingeis. Domnia sa considera ca evenimente precum "Toamna Baroc la Avrig"  aduc “Edenul Transilvaniei”  tot mai aproape de acest deziderat. Editia de duminica ce tocmai a trecut a fost dedicata deja consacratei manifestari si s-a bucurat de sprijinul si promovarea Autoritatii Nationale pentru Turism si a Consiliului Judetean Sibiu, dar si de prezenta unor vedete de calibru precum Dana Savuica sau Roxana Oana Andrei si chiar... Miss Universe Romania.


Rochiile si coafurile de epoca, atmosfera aristocrata, buna dispozitie, frumusetea in cele mai delicate forme ale sale au recreat un timp si, de ce nu, au oferit tuturor celor prezenti o altfel de lectie despre istorie, dar si despre distinctie, oferind libertatea de a te intoarce in timp, intr-un loc fermecat adapostit in micul orasel transilvan: Avrigul, neobosit izvor de inspiratie pentru evenimente culturale pline de originalitate.
Iar petrecerea si vraja barocului, reinviate, ca de fiece data la resedinta de vara a Baronului von Brukenthal, au cuprins pe toata lumea, de la cea mai… frageda varsta!




Sursa: www.sibiunews.net

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu