luni, 15 septembrie 2014

Ambasadorul Republicii Peru, oaspetele primarului Arnold Gunter Klingeis

Dr. Ernesto Pinto–Bazurco Rittler, Ambasador Extraordinar şi Plenipotenţiar al Republicii Peru în România, a efectuat, în cursul după–amiezii de luni, o scurtă vizită la Primăria oraşului Avrig. Cu acest prilej, Excelenţa Sa a avut o întrevedere cu primarul avrigean, Arnold Gunter Klingeis.




n cele câteva zeci de minute ale întâlnirii, edilul şef din Avrig a prezentat importantului oaspete instituţia pe care o conduce, a oferit acestuia câteva detalii despre Avrig şi a expus planurile şi strategiile pe care le are în ceea ce priveşte dezvoltarea viitoare a localităţii. O parte importantă a discuţiilor purtate de cei doi a avut ca subiect programele şi proiectele energetice aflate în diverse stadii de implementare la Avrig, ambasadorul peruan fiind foarte interesat de acest subiect deoarece consideră că multe din tehnologiile de producere a energiei din surse regenerabile pot fi folosite şi în ţara sa de origine, în special în comunităţile din zona fluviului Amazon. 

De asemenea, cu acest prilej au fost purtate şi discuţii referitoare la diversele programe europene de finanţare, accesate sau în curs de accesare de către conducerea administrativă din Avrig. 
La finalul vizitei, ambasadorul Republicii Peru s-a arătat încântat de întrevederea avută, de informaţiile primite şi a menţionat că intenţionează să revină la Avrig. 
Pentru a discuta mai detaliat anumite chestiuni şi eventual, pentru a pune bazele unor posibile proiecte comune pentru perioada următoare, primarul din Avrig a fost invitat în cursul săptămânii viitoare la o nouă întrevedere cu ambasadorul din Peru, la reşedinţa acestuia din Bucureşti.


Sursa: Tribuna (09.03.2011)

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu