joi, 25 septembrie 2014

Lăsați fără apă, avrigenii au început să încheie contracte cu SC Apă Canal SA

Reprezentanții SC Apă Canal  SA au început să reia furnizarea apei către avrigenii care au refuzat încheierea contractelor de furnizare a serviciilor specifice.


Astfel, după ce s-a ajuns ca șase blocuri din oraș să nu mai aibă apă la robinete din cauza refuzurilor de a încheia contracte cu societatea furnizoare, locuitorii din Avrig au început să cedeze. ”Pentru cinci din cele șase blocuri unde a fost sistată furnizarea apei s-au încheiat deja contractele cu SC Apă-Canal SA. La cel de-al șaselea bloc am decis să reluăm furnizarea apei, după ce locatarii ne-au promis că vor semna contractul necesar în cursul zilei de luni a săptămânii viitoare”, arată Thomas Roth, purtător de cuvânt al societății desemnată operator al serviciilor de apă și canalizare în orașul Avrig.
Avrigenii  vin și cu bani de acasă pentru a plăti restanțele. ”S-au triplat și încasările, deoarece noile contracte pot fi încheiate doar cu cei care nu înregistrează datorii”, arată reprezentanții Apă-Canal.
Aceștia mai arată că, în săptămânile care urmează, vor continua sistarea furnizării apei pentru cei care refuză încheierea de contracte.



Sursa: www.turnulsfatului.ro (19.09.2014)

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu